Menu
Forretter
Charcuteri tallerken til share (2 person) m. syltede rødløg og pesto af soltørrede tomater og koldhævet surdejsbrød & smør – 140
Laksetatar med citronmayonnaise, glaskål, æbler , sprødt rugbrød, m. koldhævet brød & smør – 80
Butternut squash suppe m. creme fraiche, koldhævet brød & smør – 75
Rejecocktail m. rejer, salat, citron, agurk, cherrytomater, kaviar, asparges, rød dressing & koldhævet brød – 85
Frokostretter
Steak burger m. lækre burger bolle, grillet kalvefilet, ost, chilimayo & frisk salat, serveres m. små bagte kartofler & estragon mayo – 115
Lækre hjemmelavede luksus stjerneskud m. rugbrød, sprøde fiskefileter, rejer, asparges, dampet fisk, dressing, citron & varmrøget laks – 130
Linguine m. bagte laks, pesto, cherrytomater, rucolasalat, parmesan & citron – 95
Linguine m. stegt kyllingefilet , pesto, cherrytomater, rucolasalat & parmesan – 90
Salater
Hjemmelavet Cæsarsalat m. saftigt kyllingekød, parmesan, croutoner & god Cæsar dressing – 80
Salat m. bagt laks, citron, syltede rødløg, cherrytomater, citron & estragon dressing – 85
Børnemenu
Lækre, hjemmelavede kyllingenuggets m. pommes frites & estragon mayo – 70
Fiskefilet m. pommes frites & hjemmelavet remoulade – 75
Hovedretter
Steaks af nakkefilet m. sæson grøntsager, sky sauce & små kartofler – 150
Laksesteak m. sæson grøntsager, små kartofler og en fiskesauce – 155
Dansk bøf m. bløde løg, spejlæg, surt, kartofler og sky sauce – 145
Linguine m. stegt kyllingefilet , pesto, cherrytomater, rucolasalat og parmesan – 145
Boeuf stroganoff strimler af oksemørbrad ristes m. løg, svampe, bacon, flødepaprikasauce & pommes frites – 220
Chateaubriand (oksemørbrad) til 2 person m. sæson’s grøntsager, pommes Anna & rødvinsglace – 500
Dessert
Gateau Marcel m. frugt og krystalliseret hvid chokolade – 90
Chokoladefondant m. frugt & is – 90
Hvid chokolade ganache m. frugt & brændt hvid chokolade – 90
3 Slags is m. frugt – 88
Ostetallerken
3 Slags ost m. dessertbrød – 99
Drikkevarer
1. fl. Vin Albet i Noya / Petit Albet / Canvendrell – 185
Velkomstdrink – 32
Øl – 30
Sodavand – 25
Kaffe – 22
Cognac og likør – 45
Bitter – 26
Natmad
Aspargessuppe m. kødboller brød – 85
Hjemmelavede sliders – 85
Hotdog m. tilbehør – 85
Til alle menuer tilbydes vegetarisk altenativ og særmenu ved allergier