Menu

Menu

Forretter

Charcuteri tallerken til share (2 person) m. syltede rødløg og pesto af soltørrede tomater og koldhævet surdejsbrød & smør – 140

Laksetatar med citronmayonnaise, glaskål, æbler , sprødt rugbrød, m. koldhævet brød & smør – 80

Butternut squash suppe m. creme fraiche, koldhævet brød & smør – 75

Rejecocktail m. rejer, salat, citron, agurk, cherrytomater, kaviar, asparges, rød dressing & koldhævet brød – 85

Frokostretter

Steak burger m. lækre burger bolle, grillet kalvefilet, ost, chilimayo & frisk salat, serveres m. små bagte kartofler & estragon mayo – 115

Lækre hjemmelavede luksus stjerneskud m. rugbrød, sprøde fiskefileter, rejer, asparges, dampet fisk, dressing, citron & varmrøget laks – 130

Linguine m. bagte laks, pesto, cherrytomater, rucolasalat, parmesan & citron – 95

Linguine m. stegt kyllingefilet , pesto, cherrytomater, rucolasalat & parmesan – 90

Salater

Hjemmelavet Cæsarsalat m. saftigt kyllingekød, parmesan, croutoner & god Cæsar dressing – 80

Salat m. bagt laks, citron, syltede rødløg, cherrytomater, citron & estragon dressing – 85

Børnemenu

Lækre, hjemmelavede kyllingenuggets m. pommes frites & estragon mayo – 70

Fiskefilet m. pommes frites & hjemmelavet remoulade – 75

Hovedretter

Steaks af nakkefilet m. sæson grøntsager, sky sauce & små kartofler – 150

Laksesteak m. sæson grøntsager, små kartofler og en fiskesauce – 155

Dansk bøf m. bløde løg, spejlæg, surt, kartofler og sky sauce – 145

Linguine m. stegt kyllingefilet , pesto, cherrytomater, rucolasalat og parmesan – 145

Boeuf stroganoff strimler af oksemørbrad ristes m. løg, svampe, bacon, flødepaprikasauce & pommes frites – 220

Chateaubriand (oksemørbrad) til 2 person m. sæson’s grøntsager, pommes Anna & rødvinsglace – 500

Dessert

Gateau Marcel m. frugt og krystalliseret hvid chokolade – 90

Chokoladefondant m. frugt & is – 90

Hvid chokolade ganache m. frugt & brændt hvid chokolade – 90

3 Slags is m. frugt – 88

Ostetallerken

3 Slags ost m. dessertbrød – 99

Drikkevarer

1. fl. Vin Albet i Noya / Petit Albet / Canvendrell – 185

Velkomstdrink – 32

Øl – 30

Sodavand – 25

Kaffe – 22

Cognac og likør – 45

Bitter – 26

Natmad

Aspargessuppe m. kødboller brød – 85

Hjemmelavede sliders – 85 

Hotdog m. tilbehør  – 85

Til alle menuer tilbydes vegetarisk altenativ og særmenu ved allergier

Julefrokost Menu

Marked Menu

Brunch Menu